Spela lagom

Att spela om pengar online är idag ett utbrett fenomen och det är en väldigt populär hobby. Vi spelar casinospel, bingo, poker och självklart på odds. De två största anledningarna är; lättillgängligheten som Internet ger och den höga spänningen man får uppleva. Många spelar enbart för att det är roligt och en del spelar för att koppla av samtidigt som man tjänar några extra slantar. Vi rekommenderar att du håller ditt spelande på en lagom nivå, med det menar vi att du spelar så länge det känns roligt. Att du inte gör av med mer pengar än du har råd med och att du har det som en hobby snarare än en livsstil. Något man bör tänka på är att det endast är några få människor i världen som faktiskt klarar av att försörja sig på betting eller något annat hasardspel.

När man börjar med betting online är det därför bra om man inte börjar med att satsa större summor på en gång. Ta det lugnt och känn dig för, att spela för två hundra kronor i månaden kan räcka långt när man börjar med betting. Använd dig gärna av ditt intresse för sport om du har det. Att titta på en match blir så mycket mer spännande om man själv har något att vinna eller förlora. Varför inte samla ett gäng kompisar och spela tillsammans? Det kan bli en riktig helkväll och tillsammans kan man lägga ihop till en lite större satsning om man vill det. Då är det bara att dela på vinsten om det blir någon.

Ha koll på dina utgifter

På startsidan pratade vi om att göra en budget för sitt spelande och det bör man göra även om man inte använder sig av det vi kallar för procentstrategin. Det gäller helt enkelt att hålla i pengarna och att veta hur mycket man har råd att göra av med. För det är just det, man bör alltid se sina satsningar som rena utgifter. Inte som en investering eller en chans till vinst. Det är ju ett spel och i spelet finns inga garantier. Du kan få höra “säkra tips” från många olika håll i spelvärlden men sanningen är att man aldrig kan vara hundra procent säker på något när det gäller betting. Därför ska man alltid se satsningarna som rena utgifter och ingenting annat. Tänk som om det vore ett företag, man spenderar pengar för att i längden kunna gå runt och senare med plus. Men så länge som man inte går med vinst på en gång så är de spenderade pengarna utgifter. Har man stenkoll på spelkassan så kommer man att ha roligare när man spelar. Man kan slappna av mer när man tittar på matchen eller loppet och inte behöva känna någon stress eller press för att man “måste” vinna. Det blir helt enkelt det rena nöje som vi vill att det ska vara att hålla på med betting.